Hoppa till innehåll
Business Porvoo

Intresserad av företagande?

Funderar du på företagande eller är du nyföretagare? I Borgå betjänas du av Posintras kostnadsfria företagsrådgivning, där du erbjuds hjälp och information för att inleda din företagsverksamhet.

Utvecklingsbolaget Posintra står till tjänst med sakkunnig information vad gäller etablering, utveckling och internationalisering av företagsverksamhet. Borgå Företagare rf driver aktivt de lokala företagens och företagarnas intressen.

Entreprenörskap är ett naturligt alternativ för många att utnyttja sin egen kompetens i sitt arbete, och kanske till och med anställa andra. Borgå har en livlig företagsscen och nätverk i vilka du kan hitta stöd för ditt företagande. Du kan komma igång på din väg till företagare med hjälp av utvecklingsbolaget Posintra, som fungerar som Östra Nylands Nyföretagarcentral och som stadens partner i företags- och näringslivsärenden. Posintra assisterar till exempel med etableringen av ett företag, upprättandet av en affärsplan och nödvändiga beräkningar samt finansieringen av företagsverksamheten. Tjänsterna täcker företagets hela livscykel.

Posintras tjänster omfattar bl.a.

  • Kostnadsfri rådgivning och konsultation som stöd vid företagsetablering
  • StarttiPlus-tjänsten beviljad av TE-byrån för utvecklingen av försäljning och marknadsföring
  • Företagarens verktyg, evenemang och webbinarier
  • Projekt som syftar till att utveckla företagsverksamheten
  • Yrityskummi företagsmentorer
  • Stöd, tjänster och nätverk