Siirry sisältöön
Business Porvoo

Porvoon kaupunki

Meitä on monenlaisia ammattilaisia tekemässä töitä kaupunkimme hyväksi. Työllämme on todellista merkitystä – rakennamme yhdessä Porvoosta unelmien kotikaupunkia.

Huom! Tällä sivustolla esitellyt 2024 kesätyöhaut ovat päättyneet, mutta tutustu toki alueen työnantajiin ja seuraa heidän työpaikkailmoituksiaan.

Porvoon kaupungin tavoitteena on olla paras työpaikka työntekijöilleen. Paras työpaikka tarkoittaa, että työyhteisössä on yhdessä tekemisen meininki ja työntekijäkokemus on huippua. Työyhteisön jokainen jäsen tietää tehtävänsä, roolinsa ja vastuunsa tiimissä ja huolehtii koko työyhteisön tavoitteiden saavuttamisesta.

Työnantajana haluamme olla vastuullinen työnantaja ja huolehtia työntekijöidemme hyvinvoinnista. Meitä on yli 2400 henkilöä ja erilaisia tehtävänimikkeitäkin lähes 300. Tämä tarkoittaa todella laajaa kirjoa erilaisia tehtäviä ja osaamista, mitä tarvitaan, kun yhdessä toimimme asukkaita ja asiakkaitamme varten. Tiedämme, että ihmiset tekevät kaupungin.

Meillä on erilaisia kesätöitä. Nuorille tarjoamme mahdollisuuden tutustua työelämään ja sen pelisääntöihin lyhyillä, 120 työtuntia käsittävillä työjaksoilla. Osa pidemmistä kesätyöpaikoistamme on taas tarkoitettu jo työelämäkokemusta ja erityisosaamista kartuttaneille kesätyöntekijöille.

Voit tutustua edellisvuosien kesätyöntekijöiden kokemuksiin ja samalta sivulta löydät linkit myös kesätyöhakuihin: