Siirry sisältöön
Business Porvoo

Neste

Neste tuottaa ratkaisuja ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja kiertotalouden vauhdittamiseksi.

Huom! Tällä sivustolla esitellyt 2024 kesätyöhaut ovat päättyneet, mutta tutustu toki alueen työnantajiin ja seuraa heidän työpaikkailmoituksiaan.

75 vuoden kokemuksella jalostamisesta olemme nyt maailman suurin uusiutuvan lentopolttoaineen ja uusiutuvan dieselin tuottaja sekä edelläkävijä uusiutuvien ja kierrätettyjen raaka-aineratkaisujen kehittämisessä polymeeri- ja kemikaaliteollisuudelle.

Olemme asettaneet kunnianhimoiset tavoitteet ilmastolle, luonnon monimuotoisuudelle, ihmisoikeuksille sekä toimitusketjulle ja raaka-aineille. Tavoitteenamme on tehdä Porvoon jalostamosta Euroopan vastuullisin jalostamo vuoteen 2030 mennessä. Yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on saavuttaa hiilineutraali ja luontopositiivinen arvoketju vuoteen 2040 mennessä. Menestystämme on luomassa 5 400 ammattilaista 16 maassa.

Inspiroidu tarinastamme

Kesätöihin Kilpilahteen

Oletko sinä seuraava muutoksen tekijämme?

Tule Nesteelle rakentamaan parempaa tulevaisuutta ja kasvattamaan työkokemusta kansainvälisessä yhtiössä. Kanssamme pääset varmasti näyttämään kykysi. Meillä Nesteellä kannustetaan kaikkia jakamaan ajatuksia ja ideoita. Työsi meillä on merkityksellistä, ja meille on tärkeää, että voit soveltaa oppimaasi käytäntöön ja kesäharjoittelu tukee urakehitystäsi. Tuemme ja ohjaamme sinua sekä annamme hyvän perehdytyksen niin työtehtäviisi kuin Nesteeseen.

Olemme olleet jo useana vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoudumme tarjoamaan hyviä kesätöitä nuorille kampanjan periaatteiden mukaisesti. Vastuullisena työnantajana tiedämme, kuinka tärkeää on tukea nuorten osaajien kasvua ja kehittää niitä taitoja, joita tulevaisuudessa tarvitaan. Tarjoamme uralle inspiroivan alun ja otamme innolla vastaan tulevaisuuden talenttien näkemyksiä työelämästä.

Kesäksi 2024 tarjoamme paikkoja muun muassa Porvoon jalostamolla ja tutkimuksessa ja kehityksessä sekä Espoon pääkonttorilla. Järjestämme nesteläisille ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta, Porvoosta ja lähialueilta.

Kesätyössä palkka määräytyy tehtävän ja sen vaativuustason sekä opintopisteiden määrän mukaan. Lisäksi palkkaan vaikuttaa aiempi, relevantti työkokemus. Nesteellä kesäharjoittelijan tulee olla hakuhetkellä opiskelija ja työsuhteen alkaessa täysi-ikäinen. Osa valmistuu jo ennen harjoittelun alkua, osa jatkaa opintojaan kesän jälkeen. Nesteen kesätyöhaku on auki 9.1.-6.2.2024. 

Mietitkö vielä, miten me mätsäämme?

Toivottavasti näemme tulevana kesänä!