Siirry sisältöön
Business Porvoo

Tällä sivustolla esitellyt 2024 kesätyöhaut ovat päättyneet, mutta tutustu toki alueen työnantajiin ja seuraa heidän työpaikkailmoituksiaan.

Kilpilahden alueella toimii useita työnantajia ja olemme koonneet tälle sivulle lyhyitä esittelyitä näistä ja suorat linkit heidän työnhakujärjestelmiin. Katso alta paikat ja tsemppiä työnhakuun!

Borealis

Borealis on yksi maailman johtavista edistyneiden ja kestävien polyolefiiniratkaisujen toimittajista. Tarjoamme vuosittain noin 70 kesätyöpaikkaa. Opiskelijat työskentelevät meillä insinööriharjoittelijoina ja operaattoreina tuotannossa, sekä monissa eri tukitoiminnoissa, kuten laboratoriossa ja kunnossapidossa.

Neste

Neste tuottaa ratkaisuja ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja kiertotalouden vauhdittamiseksi. 75 vuoden kokemuksella jalostamisesta olemme nyt maailman suurin uusiutuvan lentopolttoaineen ja uusiutuvan dieselin tuottaja sekä edelläkävijä uusiutuvien ja kierrätettyjen raaka-aineratkaisujen kehittämisessä polymeeri- ja kemikaaliteollisuudelle.

Kesäksi 2024 tarjoamme paikkoja muun muassa Porvoon Kilpilahden jalostamolla ja tutkimuksessa ja kehityksessä sekä Espoon pääkonttorilla. Nesteen kesätyöhaku on auki 9.1.-6.2.2024. 

Porvoon kaupunki

Porvoon kaupunki tarjoaa pari sataa kesätyöpaikkaa monipuolisiin tehtäviin. Tarvitsemme vuosilomasijaisia, kausityöntekijöitä ja nuoria kesätyöntekijöitä. Työtehtävien kirjo on laaja, palkkaamme siivoustöihin, matkailuneuvontaan, varhaiskasvatukseen, viheralueiden hoitoon ja moniin muihin tehtäviin. Meillä on myös jatkuvasti käynnissä sijais- ja keikkatyörekrytoinnit. Katso avoimet työpaikkamme!

Porvoon Maske Oy

Porvoon Maske Oy on rakentamiseen ja teollisuuden kunnossapitotöihin keskittynyt yritys, jonka toimipiste sijaitsee Kilpilahdessa. Etsimme jatkuvasti kirves- ja rakennusmiehiä kohteisiimme, jotka ovat pääosin uudis- ja saneerauskohteita. Näissä positiossa tarvetta myös kesätyövoimalle, joten laita rohkeasti hakemus.

Securitas

Me Securitaksella vastaamme Kilpilahden alueen vartioinnista ja meillä on kesäksi ja Nesteen suurseisokin ajaksi tarjolla n. 20 paikkaa monipuolisissa vartiointitehtävissä.

Työnantaja, toimitko Kilpilahdessa ja yrityksesi puuttuu listalta?

Ei huolta, lähetä heti lyhyt kuvaus ja suora linkki hakuprosessiin osoitteeseen raila.lassila@porvoo.fi niin lisäämme sen viipymättä listaan.