Siirry sisältöön
Business Porvoo

Borealis

Borealis on yksi maailman johtavista edistyneiden ja kestävien polyolefiiniratkaisujen toimittajista. Euroopassa Borealis on myös polyolefiinien kierrätyksen innovatiivinen johtaja ja merkittävä peruskemikaalien tuottaja. Borealis on sitoutunut kestävän kehityksen edistämiseen.

Huom! Tällä sivustolla esitellyt 2024 kesätyöhaut ovat päättyneet, mutta tutustu toki alueen työnantajiin ja seuraa heidän työpaikkailmoituksiaan.

Borealis Polymers Oy toimii Porvoon Kilpilahdessa. Työllistämme noin 900 henkilöä seitsemässä tuotantoyksikössämme, innovaatiokeskuksessa sekä tukitoiminnoissa. Meidät tunnetaan avoimesta ja välittävästä kulttuurista. Henkilöstön mielipiteitä ja ideoita arvostetaan, ja kaikkia kannustetaan jakamaan ajatuksiaan avoimesti.

Tarjoamme vuosittain noin 70 kesätyöpaikkaa. Opiskelijat työskentelevät meillä insinööriharjoittelijoina ja operaattoreina tuotannossa, sekä monissa eri tukitoiminnoissa, kuten laboratoriossa ja kunnossapidossa. Lukuisat kesätyöntekijämme ovat saaneet lopulta vakituisen työpaikan yrityksessä. Meillä on erinomaiset kehittymismahdollisuudet ja kesätyö voi olla hyvä alku menestyksekkäälle urapolulle Borealiksella.

Olemme aloittaneet merkittävän tutkimus-, kehitys- ja innovaatioyhteistyön muoviteollisuuden kestävän tulevaisuuden edistämiseksi. Tavoitteenamme on korvata fossiilisia raaka-aineita uusiutuvilla tai kierrätetyillä, edistää muovien mekaanista ja kemiallista kierrätystä, sekä muuttaa tuotanto hiilineutraaliksi vuoteen 2045 mennessä. Johdamme edelläkävijänä muoviteollisuuden vihreää siirtymää ja muutosta kohti kiertotaloutta.

Tutustu lisää