Siirry sisältöön
Business Porvoo

Tonttipäällikkö Pekka Söyrilä on Vuoden virkamies

Yrittäjyyden edistäjä -valinta tehtiin ensimmäisen kerran.

Vuoden virkamies 2024 Pekka Söyrilä

Porvoon Yrittäjät haluaa tuoda esille julkishallinnon työntekijöitä ja heidän saavutuksiaan palkitsemalla vuosittain yhden Porvoon kuntasektorin ennakkoluulottoman asenteen omaavan työntekijän esimerkillisestä työstä ja toiminnan uudistamisesta yrittämisen ja yrittäjyyden eteen Vuoden virkamies -palkinnolla.

Porvoon historian ensimmäisen Vuoden virkamies -palkinnon voittaja on tonttipäällikkö Pekka Söyrilä. Valinta tehtiin avoimeen kilpailuun tulleiden ehdotusten perusteella. Söyrilä palkittiin kansallisena Yrittäjän päivänä 5.9. Bistro Gustafin vintillä pidetyssä tilaisuudessa.

Tonttipäällikkönä Söyrilän rooli on keskeisessä asemassa kaupungin kasvun ja kehityksen mahdollistajana.

– Söyrilä on erityisesti erottunut yhteistyöstä paikallisten yrittäjien kanssa sekä edistänyt positiivisella panoksellaan paikallista yrityselämää. Henkilönä Söyrilä ottaa yrittäjät vastaan tasaveroisina ihmisinä. Hän on työssään ripeä ja hänen työskentelynsä on läpinäkyvää virantoimitusta, Porvoon Yrittäjien puheenjohtaja Marina Nyberg toteaa.

Söyrilää pidetään keskusteleva ja helposti lähestyttävä henkilönä.
– Hänen jutteleva työotteensa saa yhteistyökumppanit tuntemaan olonsa mukavaksi. Söyrilä myös ymmärtää yrittäjien tilanteita ja arjen haasteita. Hän on myös pidetty kollega kaupunkiorganisaation sisällä, Nyberg iloitsee.

Söyrilä on edesauttanut yhteistyön syventymistä Porvoon kaupungin, kehitysyhtiö Posintran ja yrittäjäyhdistyksen välillä ideoimalla säännöllisesti kokoontuvan kehittämistyöryhmän, Poppyn.